Nintendo

The Legend of Steel Empire arriba en format físic a Switch

El clàssic shoot’em up, The Legend of Steel Empire, ja està disponible en format físic per a Nintendo Switch, oferint als jugadors una experiència de joc millorada amb gràfics d’alta definició i controls optimitzats. Aquest títol, que originalment va destacar en l’era dels 16 bits, convida els jugadors a submergir-se en un món Steam Punk dominat pel tirànic Imperi Motorhead.

Els jugadors tindran l’oportunitat de pilotar avions Striker i un zepelí equipat amb llançamines aèries per enfrontar-se a les forces opressores en set etapes. L’acció del joc es complementa amb un disseny de nivells i enemics que promet mantenir l’essència dels shoot’em ups clàssics, mentre que la banda sonora amb s’adapta perfectament a la intensitat dels combats aeris.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.