Nintendo

The Legend of Steel Empire arriba en format físic a Switch

El clàssic shoot’em up, The Legend of Steel Empire, ja està disponible en format físic per a Nintendo Switch, oferint als jugadors una experiència de joc millorada amb gràfics d’alta definició i controls optimitzats. Aquest títol, que originalment va destacar en l’era dels 16 bits, convida els jugadors a submergir-se en un món Steam Punk dominat pel tirànic Imperi Motorhead.

Els jugadors tindran l’oportunitat de pilotar avions Striker i un zepelí equipat amb llançamines aèries per enfrontar-se a les forces opressores en set etapes. L’acció del joc es complementa amb un disseny de nivells i enemics que promet mantenir l’essència dels shoot’em ups clàssics, mentre que la banda sonora amb s’adapta perfectament a la intensitat dels combats aeris.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content