Nintendo

Dragon Quest Monsters: The Dark Prince supera el milió de vendes

Dragon Quest Monsters: The Dark Prince supera el milió de vendes

Square Enix ha anunciat que el seu títol més recent, Dragon Quest Monsters: The Dark Prince, ha assolit un impressionant èxit en superar el milió d’unitats venudes a nivell mundial. Aquesta fita inclou les vendes tant físiques en botigues com digitals a través de la Nintendo eShop, destacant l’èxit de l’exclusiva per a la consola Nintendo Switch.

El joc, que forma part de l’aclamada sèrie Dragon Quest Monsters, ha assolit aquesta xifra de vendes coincidint amb la celebració del 25è aniversari de la franquícia. La sèrie, que va començar amb Dragon Quest MonstersTerry’s Wonderland, continua captivant la imaginació de jugadors de totes les edats amb la seva combinació d’aventura i col·lecció de monstres.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.