Jocs en català Ordinador

Looking Up I See Only A Ceiling disponible en català

El videojoc indie Looking Up I See Only A Ceiling ja es pot jugar en català, gràcies a la tasca del Projecte Ce Trencada. Aquesta iniciativa, dedicada a la localització de videojocs a la llengua catalana, ha afegit un altre títol a la seva llista de jocs traduïts.

El joc, que es pot trobar a Steam per 1,99 euros, ofereix als jugadors una experiència única amb una nova capa d’immersió gràcies a la traducció al català. Looking Up I See Only A Ceiling explica una curta història sobre una noia que decideix explorar el seu sostre. Tot i la seva curta durada, el joc presenta tres finals diferents, que segurament ens faran reflexionar.

El Projecte Ce Trencada continua treballant per a promoure la diversitat lingüística en el món dels videojocs, i aquesta última actualització és una mostra del seu compromís amb la comunitat.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.