Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Cult of the Lamb s’amplia amb l’actualització Sins of the Flesh

Cult of the Lamb rep la seva actualització de contingut més gran fins a la data, Sins of the Flesh, disponible a les plataformes de PC, PlayStation 4|5, Xbox Series X|S i Nintendo Switch. L’actualització introdueix una varietat de noves característiques, missions i millores, juntament amb un nou recurs vinculat al tema del pecat del joc.

L’actualització Sins of the Flesh porta nous sistemes de progressió que afegeixen complexitat a la jugabilitat de gestió del culte. Ara els jugadors poden participar en nous rituals, construir edificis vanitosos i adoptar més doctrines. Un sistema de nivell renovat permet la creació d’un cercle intern de deixebles, millorant la progressió dels seguidors.

Les millores inclouen l’addició de femtes brillants amb efectes especials, escombres millorades per a una gestió de tasques més eficient i nous nivells per a l’estació de neteja i les estructures d’emmagatzematge per potenciar l’automatització dins del culte.

El combat rep un impuls amb la introducció de l’arma Blunderbuss, que ofereix un nou estil de joc amb el seu dany a curta distància i capacitats de tir de llarg abast quan es carrega.

Les opcions de personalització també s’han ampliat. Un nou edifici permet als cultistes mostrar el seu estil amb 23 opcions d’indumentària diferents. A més, el joc introdueix un mecanisme de reproducció on els seguidors poden produir ous, fent créixer encara més el culte.

Per a aquells que vulguin personalitzar encara més la seva experiència, el Sinful Pack ja està disponible, amb nous seguidors, vestits, decoracions i una nova Fleece. Per celebrar l’actualització, Cult of the Lamb està disponible amb un descompte del 40% durant una setmana.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.