Retro

Evercade amplia la seva biblioteca amb clàssics i novetats indie

La plataforma Evercade ha anunciat l’arribada de dos nous cartutxos que expandiran la seva biblioteca de jocs. El 29 de març, els jugadors podran gaudir de 13 títols addicionals de l’era daurada dels videojocs amb el llançament de C64 Collection 3, així com d’una selecció de jocs independents amb Indie Heroes Collection 3.

C64 Collection 3 ofereix una nostàlgica tornada als clàssics de Commodore 64, incloent-hi favorits com Summer Games II i Boulder Dash®. Aquest cartutx no només porta jocs que han definit una generació, sinó que també ve amb un manual a tot color i una caixa col·leccionable, assegurant que els col·leccionistes i aficionats tinguin una experiència completa.

D’altra banda, Indie Heroes Collection 3 celebra la innovació i la creativitat dels desenvolupadors independents actuals, presentant 13 jocs que abasten gèneres com arcade, plataformes, aventures i trencaclosques.

Ambdós cartutxos són compatibles amb la gamma de dispositius d’Evercade, incloent Evercade Handheld, Evercade VS, Evercade EXP i Super Pocket. A més, Indie Heroes Collection 3 és compatible amb el maquinari de HyperMegaTech, oferint encara més opcions per als jugadors.