Mòbil Ordinador

One Punch Man: World s’estrenarà aviat a PC i mòbil

L’univers de One Punch Man està a punt d’expandir-se amb el llançament de One Punch Man: World, el primer joc d’acció en línia en 3D basat en la popular sèrie d’anime. A partir de l’1 de febrer, els jugadors podran submergir-se en aquest món tant en PC com en dispositius Android i iOS, amb l’avantatge de comptar amb progrés creuat entre plataformes.

Amb més de 10 milions de preinscripcions, l’expectativa és alta pel títol desenvolupat per Perfect World i distribuït per A PLUS JAPAN. Els entusiastes poden començar a precarregar el joc el 29 de gener a les 20:00 per a PC i el 31 de gener a les 2:00 a dispositius mòbils, preparant-se pel llançament oficial que tindrà lloc a la matinada de l’1 de febrer.

One Punch Man: World convida els jugadors a viure intenses batalles i seguir històries apassionants, permetent-los interactuar i lluitar com els seus personatges favorits. El joc ofereix un món vibrant ple de missions secundàries i la possibilitat d’explorar a voluntat, a més d’un sistema de combat accessible, però desafiant i un mode multijugador que connecta jugadors de tot el món.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Mòbil

Niffelheim, ara disponible a Google Play Pass

Niffelheim, el joc de rol de supervivència desenvolupat per Ellada Games, ja està disponible a Google Play Pass. Els jugadors
Skip to content