Mòbil Ordinador

One Punch Man: World s’estrenarà aviat a PC i mòbil

L’univers de One Punch Man està a punt d’expandir-se amb el llançament de One Punch Man: World, el primer joc d’acció en línia en 3D basat en la popular sèrie d’anime. A partir de l’1 de febrer, els jugadors podran submergir-se en aquest món tant en PC com en dispositius Android i iOS, amb l’avantatge de comptar amb progrés creuat entre plataformes.

Amb més de 10 milions de preinscripcions, l’expectativa és alta pel títol desenvolupat per Perfect World i distribuït per A PLUS JAPAN. Els entusiastes poden començar a precarregar el joc el 29 de gener a les 20:00 per a PC i el 31 de gener a les 2:00 a dispositius mòbils, preparant-se pel llançament oficial que tindrà lloc a la matinada de l’1 de febrer.

One Punch Man: World convida els jugadors a viure intenses batalles i seguir històries apassionants, permetent-los interactuar i lluitar com els seus personatges favorits. El joc ofereix un món vibrant ple de missions secundàries i la possibilitat d’explorar a voluntat, a més d’un sistema de combat accessible, però desafiant i un mode multijugador que connecta jugadors de tot el món.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.