Nintendo

Nintendo anuncia canvis importants als serveis de 3DS i Wii U

Nintendo anuncia canvis importants als serveis de 3DS i Wii U

Nintendo ha comunicat oficialment que, a partir del 8 d’abril de 2024, es donarà per acabat el servei en línia per als programes de Nintendo 3DS i Wii U. Aquesta finalització inclou el joc en línia, les classificacions a internet i altres funcions que requereixin la comunicació en línia. La companyia agraeix als usuaris pel seu suport continu.

En una actualització relacionada, Nintendo també ha informat que des del 12 de març de 2024, ja no serà possible combinar els fons de la Nintendo eShop entre un Nintendo Network ID i un compte Nintendo. Aquesta funció ha permès als usuaris utilitzar el seu saldo acumulat per fer compres a la Nintendo eShop per a Nintendo 3DS o Wii U, així com per a la Nintendo Switch. L’empresa insta als usuaris que encara tenen saldo al seu compte de Nintendo 3DS o Wii U a vincular el seu Nintendo Network ID amb el seu compte Nintendo i combinar els fons abans de la data límit.

Aquests canvis marquen el final d’una era per a les consoles Nintendo 3DS i Wii U, que han proporcionat anys d’entreteniment a jugadors de tot el món. Nintendo recomana als usuaris que revisin el saldo dels seus comptes i portin a cap les accions necessàries abans de les dates indicades per evitar inconvenients.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.