Núvol Ordinador PlayStation Xbox

La temporada 3 d’Exoprimal presenta nou contingut i una col·laboració amb Monster Hunter

Capcom ha anunciat el llançament de la temporada 3 d’Exoprimal, que promet portar un munt de contingut nou al joc d’acció basat en equips el dijous 18 de gener. L’actualització és una de les més importants del joc fins ara, ja que inclou una col·laboració amb la popular franquícia Monster Hunter.

Els jugadors podran trobar rastres de monstres en les partides de Dino Survival, que portaran a una missió especial de Monster Hunter on hauran d’enfrontar-se a Rathalos i Velociprey en una lluita de 10 jugadors. La col·laboració també introdueix conjunts de cosmètics especials, incloent-hi l’armadura de Rathalos per a Murasame i altres equipaments temàtics de Monster Hunter pels Exofighters.

A més de la col·laboració amb Monster Hunter, la temporada 3 introdueix un nou cap, el Neo Triceratops, al qual els jugadors hauran de fer front en una altra lluita de 10 jugadors. L’actualització també afegeix nous Exosuits de variant Beta amb armament i estils de joc únics, com ara el Deadeye Beta amb la seva metralladora d’energia i el Barrage Beta amb un llançaflames.

Exoprimal està actualment disponible amb un descompte del 50%, i l’Edició Deluxe també està en venda. El joc ha aconseguit més d’un milió de jugadors des del seu llançament el 2023 i està disponible a Xbox Series X|S, Xbox One, Windows, PlayStation 5, PlayStation 4 i PC a través de Steam, així com amb Xbox Game Pass.

Mirant cap al futur, la temporada 4 està prevista per al llançament el abril de 2024 i inclourà nous modes de joc, més Exosuits de variant Beta, una altra col·laboració amb Capcom i més.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.