Nintendo

The Legend of Steel Empire tornarà a Nintendo Switch el 23 de gener

El clàssic shmup, The Legend of Steel Empire, torna amb una remasterització en alta definició que es llançarà a la Nintendo Switch el 23 de gener. El joc, conegut com a Empire of Steel a Europa i Koutetsu Teikoku al Japó, va ser llançat originalment el 1992 per a la Sega Mega Drive i és reconegut pel seu estil que combina elements de steampunk i disseny industrial de finals del segle XIX.

Desenvolupat per HOT-B i remasteritzat per Mebius, aquesta versió promet millores en els gràfics i els controls. The Legend of Steel Empire estarà disponible en format físic i digital per a la Nintendo Switch, amb un llançament previst per a la PlayStation 4 en una data posterior.

Els jugadors es llançaran en una missió per salvar la República de Silverhead de l’Imperi Motorhead, navegant per vaixells de batalla de mida gegant pels cels. El llançament del joc està a càrrec de ININ, una subsidiària de United Games Entertainment GmbH, coneguda per revifar títols clàssics i publicar nous jocs independents.

Per als col·leccionistes i fans d’edicions físiques, Strictly Limited Games, una editorial alemanya, oferirà edicions físiques exclusives per a la Nintendo Switch.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content