PlayStation

Square Enix anuncia el llançament de Foamstars, gratis amb PlayStation Plus

Square Enix està a punt de llançar el seu nou títol, Foamstars, el 6 de febrer de 2024. El joc estarà disponible exclusivament a PlayStation 5 i PlayStation 4. Els membres de PlayStation Plus podran reclamar, descarregar i jugar a Foamstars sense cost addicional des de la seva data de llançament fins al 4 de març de 2024. Aquells que reclamin el joc dins d’aquest període el conservaran a la seva biblioteca de PlayStation Plus indefinidament.

Foamstars està dissenyat per ser un joc accessible per a jugadors de tots els nivells d’habilitat, amb una barreja de modes PvP i PvE. Els jugadors poden participar sols o en equips per competir en diversos reptes i missions. El joc es llançarà amb sis personatges disponibles immediatament, amb personatges addicionals com Mel T i The Baristador desbloquejables mitjançant assoliments del passi de temporada i reptes, respectivament.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.