PlayStation

Square Enix anuncia el llançament de Foamstars, gratis amb PlayStation Plus

Square Enix està a punt de llançar el seu nou títol, Foamstars, el 6 de febrer de 2024. El joc estarà disponible exclusivament a PlayStation 5 i PlayStation 4. Els membres de PlayStation Plus podran reclamar, descarregar i jugar a Foamstars sense cost addicional des de la seva data de llançament fins al 4 de març de 2024. Aquells que reclamin el joc dins d’aquest període el conservaran a la seva biblioteca de PlayStation Plus indefinidament.

Foamstars està dissenyat per ser un joc accessible per a jugadors de tots els nivells d’habilitat, amb una barreja de modes PvP i PvE. Els jugadors poden participar sols o en equips per competir en diversos reptes i missions. El joc es llançarà amb sis personatges disponibles immediatament, amb personatges addicionals com Mel T i The Baristador desbloquejables mitjançant assoliments del passi de temporada i reptes, respectivament.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content