Nintendo PlayStation Xbox

Freedom Planet 2 arribarà a consoles amb nous reptes

Marvelous Europe ha confirmat que la tan esperada seqüela, Freedom Planet 2, estarà disponible a Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S i Xbox One, el 4 d’abril. El joc, desenvolupat per GalaxyTrail, promet oferir una intensa experiència de plataformes 2D d’alta velocitat mentre els jugadors se submergeixen de nou en el vibrant món d’Avalice.

El darrer tràiler revela les quatre heroïnes mentre corren a través de nivells diversos per frustrar els plans de Merga. A més, el nou mode ‘Boss Rush’, una característica molt sol·licitada pels fans, debutarà en el llançament de la versió de consola i s’afegirà a la versió de PC el mateix dia. Aquest mode ofereix un repte de 34 caps repartits en dues divisions, posant a prova l’agilitat i la destresa en el combat dels jugadors.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.