Sector

Riot Games acomiada l’11% de la seva plantilla

Riot Games acomiada l’11% de la seva plantilla

Riot Games ha confirmat l’acomiadament de 530 empleats, l’11% del total de la seva plantilla. La companyia, coneguda pel seu popular títol League of Legends, també ha anunciat la cancel·lació de Riot Forge, un programa dedicat a col·laborar amb desenvolupadors externs per crear jocs ambientats en l’univers de League of Legends.

Aquesta decisió ha sorprès molta gent a la comunitat de jugadors i marca un canvi en l’estratègia de Riot Games. L’empresa encara no ha proporcionat informació detallada sobre com això afectarà la seva línia de jocs futurs o el suport als títols existents. Recordem que Riot Games disposa d’oficines a Barcelona.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.