Ressenyes

Impressions – Ashina: The Red Witch

Excursió al món dels morts

Ashina: The Red Witch és un joc independent desenvolupat per Stranga i publicat per Ratalaika Games. És una preqüela de mític My Big Sister, i es va llançar originalment a PC el juny de 2022. La versió de consoles va arribar el 25 d’agost de 2023, i està disponible a les plataformes PS5, PS4, Xbox i Switch.

El joc és una aventura de fantasia fosca on els jugadors prenen el paper d’Ashina, qui viatja al més enllà per buscar la seva germana Tena i trobar el camí de tornada a casa. El joc consisteix a explorar el món, completar missions de recerca i obtenir objectes per avançar. El joc inclou un bonic art píxel, una il·luminació suau que crea l’ambient per a l’aventura. Tot acompanyat d’excel·lents composicions.

Ashina: The Red Witch ofereix una experiència bastant tranquil·la amb alguns temes foscos. La història es pot completar amb certa rapidesa, però hi ha missions secundàries addicionals per a aquells que els agrada explorar, que amplien la història i ajuden a aconseguir diferents finals. Els controls són senzills, amb diferents opcions de moviment.

Conclusió

Ashina: The Red Witch és elogiat per la seva història, els seus personatges ben desenvolupats i la seva presentació. És una bona aposta per aquells que gaudeixen dels jocs independents centrats en la història i l’exploració, i és especialment recomanable per als fans de My Big Sister i Red Bow.

Ashina: The Red Witch

Impressions de Ashina: The Red Witch, una bona aposta per aquells que gaudeixen dels jocs indie centrats en la història i l’exploració.

Nou Joc

Jugabilitat
Presentació
Entreteniment
Valor

Resum

Impressions de Ashina: The Red Witch, una bona aposta per aquells que gaudeixen dels jocs indie centrats en la història i l’exploració.

3.5

Versió analitzada: Nintendo Switch

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Nou Joc

About Author

També et pot interessar

Ressenya – TAPE: Unveil the Memories
Ressenyes

Ressenya – TAPE: Unveil the Memories

Ressenya de TAPE: Unveil the Memories, un joc d'aventures amb elements de puzle, amb molt de misteri i una ambientació
Ressenya – Cannon Dancer – Osman
Ressenyes

Ressenya – Cannon Dancer – Osman

Ressenya de Cannon Dancer – Osman, el mític joc de recreatives de Mitchell Corporation, que ha rebut una reedició per