PlayStation Xbox

House Flipper 2 arribarà a les consoles de nova generació amb edició física

El popular simulador de renovació immobiliària, House Flipper 2, es prepara pel seu llançament en format físic per a PlayStation 5 i Xbox Series X. Els fans podran gaudir d’aquesta experiència millorada a partir del 21 de març, amb la disponibilitat d’una edició Estàndard i Especial, carregada de contingut addicional.

A House Flipper 2, els jugadors tindran l’oportunitat de comprar, renovar i construir habitatges en el pintoresc poble de Pinnacove. Tant els veterans de les reformes com els nous entusiastes del disseny podran sentir-se còmodes amb les noves mecàniques i les millores visuals que promet el joc. A més, el mode Sandbox permetrà als jugadors construir cases des de zero, mentre que el mode Història oferirà projectes de renovació més extensos i encàrrecs ràpids.

La Special Edition inclourà, a més del joc complet, una sèrie de col·leccionables com una caixa especial, mapa, pòster, adhesius, pins metàl·lics, posagots, un llapis de fuster i una goma amb forma de maó.

Les reserves per a House Flipper 2 ja estan obertes tant per a l’edició normal com per a la Special a les principals botigues de videojocs i a Amazon.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content