PlayStation Xbox

House Flipper 2 arribarà a les consoles de nova generació amb edició física

House Flipper 2 arribarà a les consoles de nova generació amb edició física

El popular simulador de renovació immobiliària, House Flipper 2, es prepara pel seu llançament en format físic per a PlayStation 5 i Xbox Series X. Els fans podran gaudir d’aquesta experiència millorada a partir del 21 de març, amb la disponibilitat d’una edició Estàndard i Especial, carregada de contingut addicional.

A House Flipper 2, els jugadors tindran l’oportunitat de comprar, renovar i construir habitatges en el pintoresc poble de Pinnacove. Tant els veterans de les reformes com els nous entusiastes del disseny podran sentir-se còmodes amb les noves mecàniques i les millores visuals que promet el joc. A més, el mode Sandbox permetrà als jugadors construir cases des de zero, mentre que el mode Història oferirà projectes de renovació més extensos i encàrrecs ràpids.

La Special Edition inclourà, a més del joc complet, una sèrie de col·leccionables com una caixa especial, mapa, pòster, adhesius, pins metàl·lics, posagots, un llapis de fuster i una goma amb forma de maó.

Les reserves per a House Flipper 2 ja estan obertes tant per a l’edició normal com per a la Special a les principals botigues de videojocs i a Amazon.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.