Mòbil Ordinador

Yolk Heroes: A Long Tamago anuncia data de llançament per al 19 de març

El desenvolupador independent 14 Hours Productions ha anunciat la data de llançament del seu nou joc, Yolk Heroes: A Long Tamago. El joc, que s’inspira en les mascotes digitals Tamagotchi, està previst que surti a diverses plataformes, incloent-hi Steam, itch.io, Google Play Store i l’App Store, el 19 de març.

A Yolk Heroes: A Long Tamago, els jugadors prenen el paper d’un Esperit Guardià, encarregat per la Reina de les fades de criar herois elfs per defensar el regne contra les forces invasores del Senyor Fosc. Aquest RPG inactiu combina els aspectes de cura del joc estil Tamagotchi amb l’emoció dels RPG d’acció, permetent als jugadors criar els seus herois des d’ous fins a aventurers experimentats.

Els jugadors seran responsables del benestar dels seus herois, assegurant-se que estiguin alimentats, entrenats i descansats per fer front als reptes que els esperen. El joc promet una experiència relaxant on els herois porten a terme missions de manera independent, avisant els jugadors quan necessitin ajuda.

Tot i la naturalesa inactiva del joc, els jugadors han d’estar atents a les necessitats dels seus herois. La negligència o la derrota en batalla podrien portar a la mort d’un heroi, tot i que la Reina de les fades sempre està disposada a proporcionar un altre ou per continuar la lluita.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.