Núvol Ordinador Xbox

Xbox Game Pass anuncia nous títols per a gener de 2024

Game Pass comença l’any nou amb una nova gamma de jocs perquè els subscriptors en gaudeixin. A partir del 9 de gener, els jugadors podran explorar Assassin’s Creed Valhalla o endinsar-se en el món surrealista i musical de Figment. Ambdós títols estaran disponibles al núvol, consola i PC.

Els aficionats als esport poden esperar que Super Mega Baseball 4 s’uneixi a la llista l’11 de gener a través de EA Play. El mateix dia, We Happy Few torna a la biblioteca de Game Pass, convidant els jugadors a tornar a la seva societat distòpica.

El fans del terror estaran d’enhorabona el 16 de gener amb Resident Evil 2, una experiència remasteritzada del clàssic joc de supervivència, disponible al núvol, consola i PC. Acompanyant-lo hi ha Those Who Remain, un thriller psicològic ambientat a Dormont.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content