Núvol Ordinador Xbox

Xbox Game Pass anuncia nous títols per a gener de 2024

Xbox Game Pass anuncia nous títols per a gener de 2024

Game Pass comença l’any nou amb una nova gamma de jocs perquè els subscriptors en gaudeixin. A partir del 9 de gener, els jugadors podran explorar Assassin’s Creed Valhalla o endinsar-se en el món surrealista i musical de Figment. Ambdós títols estaran disponibles al núvol, consola i PC.

Els aficionats als esport poden esperar que Super Mega Baseball 4 s’uneixi a la llista l’11 de gener a través de EA Play. El mateix dia, We Happy Few torna a la biblioteca de Game Pass, convidant els jugadors a tornar a la seva societat distòpica.

El fans del terror estaran d’enhorabona el 16 de gener amb Resident Evil 2, una experiència remasteritzada del clàssic joc de supervivència, disponible al núvol, consola i PC. Acompanyant-lo hi ha Those Who Remain, un thriller psicològic ambientat a Dormont.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.