Ordinador

Riot Games comparteix els primers detalls de la Temporada 2024

Riot Games ha iniciat oficialment la Temporada 2024 del seu títol estrella, League of Legends, introduint una sèrie d’actualitzacions i anuncis per al joc.

La temporada comença amb els últims detalls que s’afegeixen a l’actualització visual i de jugabilitat de Skarner (VGU), que s’espera que arribi durant la primera meitat de l’any. Després de Skarner, hi ha actualitzacions per a dos altres campions en marxa, amb la promesa de donar nova vida a la llista de personatges del joc.

Un nou campió, Vastayan, descrit com a un mag solitari, també està previst que s’uneixi al joc, ampliant la ja diversa llista de personatges.

Pel que fa a les Skins, el 2024 veurà noves aparences per a campions, incloent-hi Rammus i Olaf. La col·lecció Prestige s’actualitzarà amb noves incorporacions com Heavenscale Lee Sin i Prestige Heavenscale Ezreal, entre d’altres. La línia Porcelain també s’ampliarà amb noves apostes com Porcelain Graves i Porcelain Miss Fortune.

Les populars línies de pells com Faerie Court, PROJECT i Blood Moon estan previstes que tornin durant la primera meitat de l’any, i algunes Llegendàries rebran nous marcs.

Les actualitzacions del sistema introduiran canvis a la interfície d’usuari, mapes i millores en la jugabilitat. El mode Ultra Rapid Fire (URF) està previst que torni per al Cap d’Any Lunar en les versions 14.3 i 14.4, seguit de l’One-For-All. A més, un nou mode de joc, que promet una experiència més relaxada, està previst per més endavant durant l’any.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.