Ordinador

Riot Games comparteix els primers detalls de la Temporada 2024

Riot Games comparteix els primers detalls de la Temporada 2024

Riot Games ha iniciat oficialment la Temporada 2024 del seu títol estrella, League of Legends, introduint una sèrie d’actualitzacions i anuncis per al joc.

La temporada comença amb els últims detalls que s’afegeixen a l’actualització visual i de jugabilitat de Skarner (VGU), que s’espera que arribi durant la primera meitat de l’any. Després de Skarner, hi ha actualitzacions per a dos altres campions en marxa, amb la promesa de donar nova vida a la llista de personatges del joc.

Un nou campió, Vastayan, descrit com a un mag solitari, també està previst que s’uneixi al joc, ampliant la ja diversa llista de personatges.

Pel que fa a les Skins, el 2024 veurà noves aparences per a campions, incloent-hi Rammus i Olaf. La col·lecció Prestige s’actualitzarà amb noves incorporacions com Heavenscale Lee Sin i Prestige Heavenscale Ezreal, entre d’altres. La línia Porcelain també s’ampliarà amb noves apostes com Porcelain Graves i Porcelain Miss Fortune.

Les populars línies de pells com Faerie Court, PROJECT i Blood Moon estan previstes que tornin durant la primera meitat de l’any, i algunes Llegendàries rebran nous marcs.

Les actualitzacions del sistema introduiran canvis a la interfície d’usuari, mapes i millores en la jugabilitat. El mode Ultra Rapid Fire (URF) està previst que torni per al Cap d’Any Lunar en les versions 14.3 i 14.4, seguit de l’One-For-All. A més, un nou mode de joc, que promet una experiència més relaxada, està previst per més endavant durant l’any.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.