Ressenyes

Impressions – Sweet Dreams Alex

Un passeig pel món dels somnis

Sweet Dreams Alex és una excursió al món dels somnis, amb l’objectiu d’assegurar una nit de son tranquil·la per a la jove protagonista, l’Alex. La premissa central del joc gira al voltant de la construcció de laberints complexos per frenar l’avanç dels malsons, una representació metafòrica de la batalla entre els bons somnis i els dolents.

La primera impressió és que tot és molt bufó. L’estil d’art pixelat del joc desprèn un encant retro que recorda als jocs de trencaclosques clàssics. Aquesta elecció estètica, juntament amb una banda sonora relaxant, crea una atmosfera que propícia dels somnis i el son. Les opcions de personalització per a l’Alex afegeixen una capa de personalització, permetent als jugadors sentir-se més connectats amb el món del joc.

Jugabilitat per sobre de trama

La jugabilitat de Sweet Dreams Alex és una barreja de simplicitat i complexitat. Els trencaclosques comencen prou fàcils per ser accessibles, però gradualment introdueixen nous elements. L’ús de diferents mecàniques a través de diversos mons, com capses de cartó, passos de vianants i interruptors, assegura que el joc no s’estanqui i que els jugadors han de continuar adaptant les seves estratègies.

En termes de rejugabilitat, l’editor de mapes és una característica destacada, oferint als jugadors l’oportunitat de crear i compartir els seus propis trencaclosques. Això no només amplia la durada del joc, sinó que també fomenta un sentit de comunitat, ja que els jugadors poden desafiar-se mútuament amb les seves creacions.

La història és una mica simple, explicada a través d’entrades de diari, intenta afegir profunditat al joc proporcionant context a la vida de l’Alex. És més una excusa per continuar jugant i veure què passa després.

Punts addicionals

No obstant això, el joc no està exempt de faltes. Els trencaclosques, tot i que diversos, poden arribar a ser repetitius amb el temps, la qual cosa pot portar a una sensació de tediositat si es juga durant períodes prolongats. Això suggereix que Sweet Dreams Alex es gaudeix millor en sessions més curtes, permetent que el seu encant sigui apreciat sense sobrepassar la seva benvinguda.

A més, la interfície d’usuari podria beneficiar-se d’alguna millora per distingir millor entre els elements interactius i els que no, que de vegades poden portar a confusió durant el joc. Tanmateix, aquests punts no afecten el joc en si, i es pot gaudir igualment.

Conclusió

En conclusió, Sweet Dreams Alex és un joc que brilla en la seva mecànica de trencaclosques i presentació encantadora. És un joc que es pot recomanar a aquells que aprecien una experiència casual. Tot i que potser no mantindrà l’atenció d’aquells que busquen una narrativa profunda o un joc variat, es manté com una genial recomanació dins del gènere.

Sweet Dreams Alex

Sweet Dreams Alex és el tipus de joc que jugues quan vols desconnectar una estona. La seva jugabilitat repleta de mecàniques diferents, juntament amb la seva presentació onírica, fan d’aquest joc una proposta ideal per relaxar-se.

Nou Joc

Jugabilitat
Presentació
Entreteniment
Valor

Resum

Sweet Dreams Alex és el tipus de joc que jugues quan vols desconnectar una estona. La seva jugabilitat repleta de mecàniques diferents, juntament amb la seva presentació onírica, fan d’aquest joc una proposta ideal per relaxar-se.

3.6

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Nou Joc

About Author

També et pot interessar

Ressenyes

Ressenya – TAPE: Unveil the Memories

Ressenya de TAPE: Unveil the Memories, un joc d'aventures amb elements de puzle, amb molt de misteri i una ambientació
Ressenyes

Ressenya – Cannon Dancer – Osman

Ressenya de Cannon Dancer – Osman, el mític joc de recreatives de Mitchell Corporation, que ha rebut una reedició per