Ordinador

Momodora: Moonlit Farewell s’estrena a Steam

Momodora: Moonlit Farewell s’estrena a Steam

La darrera entrega de la sèrie Momodora, titulada Momodora: Moonlit Farewell, ja està disponible a Steam. Aquest llançament marca la continuació de la ben rebuda sèrie de jocs d’acció i exploració en 2D de Bombservice.

Es preveu que Momodora: Moonlit Farewell captivi tant els fans de sempre com els nous jugadors amb el seu estil característic d’art en píxels i jugabilitat d’acció fluida. El joc es basa en l’èxit dels seus predecessors, incloent-hi Momodora: Reverie Under the Moonlight, que ha venut més de 800.000 còpies arreu del món.

El joc ofereix un sistema de combat, juntament amb el nou sistema “Sigil” que permet als jugadors adaptar el seu estil de joc. Els jugadors poden esperar intensos combats contra caps, una profunda història i la llibertat d’ajustar el nivell de dificultat per gaudir d’una exploració més relaxada o desafiar-se contra adversaris formidables.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.