Mòbil Nintendo Núvol Ordinador PlayStation Xbox

Fortnite dóna la benvinguda a Solid Snake

L’última actualització de Fortnite porta l’icònic Solid Snake de la sèrie Metal Gear al joc. Els jugadors ara poden desbloquejar l’equipació i els accessoris de Solid Snake completant les missions del Battle Pass. L’actualització introdueix elements de jugabilitat únics com l’EMP Stealth Camo i les capses de cartró, permetent als jugadors adoptar les tàctiques de sigil de Snake.

L’EMP Stealth Camo proporciona invisibilitat temporal i es pot utilitzar un nombre il·limitat de vegades amb un període de refredament. També emet un EMP en desactivar-se, danyant els escuts enemics i aturant vehicles. Les capses de cartró ofereixen una nova manera d’amagar-se-se, afegint una capa estratègica a la jugabilitat.

L’equipació de Solid Snake forma part del Battle Pass Big Bang, amb accessoris addicionals desbloquejables mitjançant missions específiques. Aquestes missions van des de causar dany amb diverses armes fins a fer servir tàctiques d’emboscada. Completar totes les missions de la Pàgina 2 recompensa els jugadors amb l’estil “Old Snake”.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Mòbil

Niffelheim, ara disponible a Google Play Pass

Niffelheim, el joc de rol de supervivència desenvolupat per Ellada Games, ja està disponible a Google Play Pass. Els jugadors
Skip to content