Mòbil Nintendo Núvol Ordinador PlayStation Xbox

Fortnite dóna la benvinguda a Solid Snake

L’última actualització de Fortnite porta l’icònic Solid Snake de la sèrie Metal Gear al joc. Els jugadors ara poden desbloquejar l’equipació i els accessoris de Solid Snake completant les missions del Battle Pass. L’actualització introdueix elements de jugabilitat únics com l’EMP Stealth Camo i les capses de cartró, permetent als jugadors adoptar les tàctiques de sigil de Snake.

L’EMP Stealth Camo proporciona invisibilitat temporal i es pot utilitzar un nombre il·limitat de vegades amb un període de refredament. També emet un EMP en desactivar-se, danyant els escuts enemics i aturant vehicles. Les capses de cartró ofereixen una nova manera d’amagar-se-se, afegint una capa estratègica a la jugabilitat.

L’equipació de Solid Snake forma part del Battle Pass Big Bang, amb accessoris addicionals desbloquejables mitjançant missions específiques. Aquestes missions van des de causar dany amb diverses armes fins a fer servir tàctiques d’emboscada. Completar totes les missions de la Pàgina 2 recompensa els jugadors amb l’estil “Old Snake”.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.