Nintendo

Nintendo presenta els Joy-Con Pastel Pink i un nou tràiler de Princess Peach: Showtime

Nintendo ha anunciat una vibrant incorporació a la seva gamma de Joy-Con, amb la varietat Pastel Pink, que es llançarà a tot el món el 22 de març. Aquest llançament coincideix amb l’estrena de Princess Peach: Showtime per a la Nintendo Switch.

El darrer tràiler de Princess Peach: Showtime ha revelat elements de jugabilitat nous, mostrant les noves transformacions Ninja i Vaquera. Aquestes transformacions oferiran als jugadors habilitats úniques.

Es diu que el conjunt de Joy-Con Pastel Pink estarà disponible per un temps limitat, i el seu llançament sembla ser un homenatge a l’estètica del joc. Tant els fans de la franquícia com els col·leccionistes probablement trobaran que el nou color del Joy-Con és una incorporació atractiva per a la seva col·lecció.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content