Nintendo

Nintendo presenta els Joy-Con Pastel Pink i un nou tràiler de Princess Peach: Showtime

Nintendo ha anunciat una vibrant incorporació a la seva gamma de Joy-Con, amb la varietat Pastel Pink, que es llançarà a tot el món el 22 de març. Aquest llançament coincideix amb l’estrena de Princess Peach: Showtime per a la Nintendo Switch.

El darrer tràiler de Princess Peach: Showtime ha revelat elements de jugabilitat nous, mostrant les noves transformacions Ninja i Vaquera. Aquestes transformacions oferiran als jugadors habilitats úniques.

Es diu que el conjunt de Joy-Con Pastel Pink estarà disponible per un temps limitat, i el seu llançament sembla ser un homenatge a l’estètica del joc. Tant els fans de la franquícia com els col·leccionistes probablement trobaran que el nou color del Joy-Con és una incorporació atractiva per a la seva col·lecció.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.