Ordinador

Palworld es prepara per al llançament en accés anticipat a Steam

Pocketpair Inc. ha anunciat que el seu pròxim títol, Palworld, entrarà a l’accés anticipat de Steam el gener de 2024. El joc, que combina la supervivència en un món obert amb la col·lecció de monstres, promet una experiència única on els jugadors poden capturar i interactuar amb criatures conegudes com a Pals de diverses maneres, des de la companyonia fins al treball.

El darrer tràiler, presentat a la Summer Game Fest, mostra nous Pals, escenes de batalla i entorns, incloent-hi deserts i muntanyes nevades. Els jugadors poden esperar participar en diverses activitats com la construcció de bases, la creació i aventures multijugador.

Palworld donarà suport a 1 a 8 jugadors o més i estarà disponible en diversos idiomes, incloent el japonès, l’anglès i el xinès.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content