Ordinador

Palworld es prepara per al llançament en accés anticipat a Steam

Pocketpair Inc. ha anunciat que el seu pròxim títol, Palworld, entrarà a l’accés anticipat de Steam el gener de 2024. El joc, que combina la supervivència en un món obert amb la col·lecció de monstres, promet una experiència única on els jugadors poden capturar i interactuar amb criatures conegudes com a Pals de diverses maneres, des de la companyonia fins al treball.

El darrer tràiler, presentat a la Summer Game Fest, mostra nous Pals, escenes de batalla i entorns, incloent-hi deserts i muntanyes nevades. Els jugadors poden esperar participar en diverses activitats com la construcció de bases, la creació i aventures multijugador.

Palworld donarà suport a 1 a 8 jugadors o més i estarà disponible en diversos idiomes, incloent el japonès, l’anglès i el xinès.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.