Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

PJ Masks Power Heroes: Mighty Alliance arribarà el 15 de març

Outright Games, en col·laboració amb Hasbro, ha anunciat el pròxim llançament d’un nou videojoc titulat PJ Masks Power Heroes: Mighty Alliance. El joc està previst que es llanci el 15 de març, i estarà disponible en diverses plataformes, incloent-hi Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One i PC.

PJ Masks Power Heroes: Mighty Alliance ofereix quatre localitzacions, cadascuna amb noves missions, enemics i vuit personatges jugables amb habilitats diferents. El joc implica resoldre enigmes, evitar obstacles i enfrontar-se a batalles contra caps. Els fans també podran conduir l’Explorider, el vehicle oficial dels PJ Masks.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.