Ordinador PlayStation Xbox

SEGA mostra l’escena d’obertura de Like a Dragon: Infinite Wealth

SEGA i Ryu Ga Gotoku Studio han revelat l’escena d’obertura del seu pròxim llançament, Like a Dragon: Infinite Wealth. El vídeo ja està disponible per ser vist pels fans i curiosos al canal oficial de YouTube, marcant l’inici del compte enrere pel llançament del joc el 26 de gener.

El joc, que continua l’aclamada sèrie Yakuza, estarà disponible en múltiples plataformes, incloent-hi PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, així com en PC a través de Windows i Steam.

Like a Dragon: Infinite Wealth promet portar els jugadors a una aventura amb Ichiban Kasuga i Kazuma Kiryu, dos personatges icònics que es reuneixen en circumstàncies misterioses. El joc introdueix un sistema de combat renovat i dinàmic, permetent als jugadors utilitzar l’entorn a favor seu en batalles de rol plenes d’acció.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content