Nintendo Ordinador Xbox

Rising Lords promet estratègia en diverses plataformes

Els entusiastes de l’estratègia estan a punt de viure una nova aventura mentre Rising Lords d’Argonwood es prepara per fer el seu debut a PC a través de Steam, Xbox One, Xbox Series i Nintendo Switch. Deck13 Spotlight ha anunciat que el joc d’estratègia medieval basat en torns estarà disponible el 18 de gener.

Rising Lords convida els jugadors a assumir el paper d’un senyor feudal, lluitant per poder i influència en un entorn medieval ric en detalls. El joc promet una experiència estratègica profunda, combinant la gestió de recursos, el combat tàctic i la intriga diplomàtica. Els jugadors poden esperar una varietat de modes de joc, incloent-hi campanya, multijugador i batalles ràpides, tot dissenyat per posar a prova la seva habilitat estratègica.

El joc es distingeix per la seva estètica de joc de cartes, i ofereix una experiència multijugador simultània entre plataformes, assegurant que no hi hagi temps d’espera pels torns dels oponents. En el llançament, el joc inclourà una campanya amb quatre noves missions, diversos modes de joc i un editor de mapes i històries per a una personalització millorada.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.