Ordinador PlayStation Xbox

Suicide Squad: Kill the Justice League mostra un nou tràiler de jugabilitat

Abans del seu llançament el 2 de febrer, Warner Bros. Games i DC han publicat el tràiler de llançament de la jugabilitat de Suicide Squad: Kill the Justice League. El joc, desenvolupat per Rocksteady Studios, coneguts per l’aclamada sèrie Batman: Arkham, promet oferir una barreja de jugabilitat d’acció i tir en tercera persona.

Els jugadors es posaran a la pell de personatges icònics com Harley Quinn i Deadshot mentre es llancen en una perillosa missió a través de Metropolis. El seu objectiu és salvar la Terra enfrontant-se a la formidable Lliga de la Justícia.

El joc estarà disponible a nivell mundial per a PlayStation 5, Xbox Series X|S i PC a través de Steam, amb la versió de l’Epic Games Store prevista per al 5 de març. Els impacients per submergir-se en l’acció poden reservar l’Edició Deluxe per obtenir accés anticipat de fins a 72 hores.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content