Ordinador PlayStation Xbox

Suicide Squad: Kill the Justice League mostra un nou tràiler de jugabilitat

Abans del seu llançament el 2 de febrer, Warner Bros. Games i DC han publicat el tràiler de llançament de la jugabilitat de Suicide Squad: Kill the Justice League. El joc, desenvolupat per Rocksteady Studios, coneguts per l’aclamada sèrie Batman: Arkham, promet oferir una barreja de jugabilitat d’acció i tir en tercera persona.

Els jugadors es posaran a la pell de personatges icònics com Harley Quinn i Deadshot mentre es llancen en una perillosa missió a través de Metropolis. El seu objectiu és salvar la Terra enfrontant-se a la formidable Lliga de la Justícia.

El joc estarà disponible a nivell mundial per a PlayStation 5, Xbox Series X|S i PC a través de Steam, amb la versió de l’Epic Games Store prevista per al 5 de març. Els impacients per submergir-se en l’acció poden reservar l’Edició Deluxe per obtenir accés anticipat de fins a 72 hores.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.