Nintendo Ordinador PlayStation

Fate/Samurai Remnant estrena demo a PC i consoles

KOEI TECMO Europe i Omega Force, juntament amb TYPE-MOON i Aniplex Inc., han anunciat una versió de demostració gratuïta per a Fate/Samurai Remnant, el seu darrer joc de rol d’acció, a PlayStation 5. , PlayStation 4, Nintendo Switch i PC mitjançant Steam.

A Fate/Samurai Remnant DEMO, els jugadors podran participar en l’inici de la Guerra del Sant Grial ambientada al Japó del període Edo. A partir de la trobada entre el protagonista, Miyamoto Iori, i el seu servent, Saber, fins a la seva primera batalla contra Rider i Lancer. Aquesta demo mostra acció i l’exploració de la ciutat d’Asakusa. Tant els fans de Fate com els que són nous a la franquícia poden gaudir del joc. Desar les dades de Fate/Samurai Remnant DEMO es poden transferir a la versió completa*.

A més, el DLC, “Record’s Fragment: Keian Command Championship”, s’estrenarà el febrer de 2024. En aquest DLC, el cap de Babyloni-ya convoca mestres i servidors a un escenari misteriós, on de sobte anuncia el començament del Keian Command Championship.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content