Nintendo Ordinador PlayStation

Fate/Samurai Remnant estrena demo a PC i consoles

KOEI TECMO Europe i Omega Force, juntament amb TYPE-MOON i Aniplex Inc., han anunciat una versió de demostració gratuïta per a Fate/Samurai Remnant, el seu darrer joc de rol d’acció, a PlayStation 5. , PlayStation 4, Nintendo Switch i PC mitjançant Steam.

A Fate/Samurai Remnant DEMO, els jugadors podran participar en l’inici de la Guerra del Sant Grial ambientada al Japó del període Edo. A partir de la trobada entre el protagonista, Miyamoto Iori, i el seu servent, Saber, fins a la seva primera batalla contra Rider i Lancer. Aquesta demo mostra acció i l’exploració de la ciutat d’Asakusa. Tant els fans de Fate com els que són nous a la franquícia poden gaudir del joc. Desar les dades de Fate/Samurai Remnant DEMO es poden transferir a la versió completa*.

A més, el DLC, “Record’s Fragment: Keian Command Championship”, s’estrenarà el febrer de 2024. En aquest DLC, el cap de Babyloni-ya convoca mestres i servidors a un escenari misteriós, on de sobte anuncia el començament del Keian Command Championship.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.