Núvol Ordinador Xbox

Senua’s Saga: Hellblade II es llançarà el 21 de maig només en digital

La tan esperada seqüela de Ninja Theory, Senua’s Saga: Hellblade II, es llançarà oficialment el 21 de maig. El joc estarà disponible digitalment per a Xbox Series i PC a través de Steam i la Microsoft Store, amb un preu de 49,99 euros. També estarà disponible pels subscriptors de Xbox Game Pass.

L’estudi, ara sota la insígnia de Xbox Game Studios, promet oferir un joc centrat en la narrativa, mantenint la longitud i l’estil narratiu del seu predecessor, Hellblade: Senua’s Sacrifice. La seqüela pretén aprofitar el suport de Xbox Game Studios per millorar els valors de producció, oferint una profunda immersió en el viatge de la protagonista Senua ambientat en el context de la Islàndia del segle X.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.