Núvol Ordinador Xbox

Xbox Game Pass anuncia els títols per a finals de gener i principis de febrer

Xbox Game Pass ampliarà la seva biblioteca amb una nova selecció de jocs per a la segona meitat de gener i l’inici de febrer de 2024. Els subscriptors poden esperar una gran varietat de gèneres, des de thrillers psicològics fins a aventures de món obert.

Ja disponible

Disponible avui per a núvol, consola i PC tenim Those Who Remain, un thriller psicològic en primera persona ambientat a la fosca ciutat de Dormont. Els jugadors hauran d’enfrontar-se a horrors i lluitar per mantenir la seva sanitat mental durant la nit.

Pròximament

El 18 de gener, Turnip Boy Robs a Bank farà el seu debut al Game Pass, permetent als jugadors participar en un robatori peculiar amb la banda Pickled. El mateix dia, F1 23 estarà disponible per a consola i PC a través de l’EA Play, oferint l’última experiència en curses de Fórmula 1.

Palworld, un joc d’aventura d’obert món, serà accessible el 19 de gener, amb més de 100 criatures per capturar i utilitzar en diverses tasques i automatització. Go Mecha Ball, un joc de palanca dual amb elements roguelike, es llançarà el 25 de gener.

El roguelite amb elements “survival” Brotato està previst que es llanci el 30 de gener, on els jugadors controlen una patata armada fins a les dents. L’esperat Persona 3 Reload arriba el 2 de febrer, oferint una reimaginació moderna del clàssic RPG.

En últim lloc, Anuchard estarà disponible el 6 de febrer, encomanant als jugadors la tasca de restaurar un regne caigut fent servir la màgica Audros Bell.

Jocs que abandonen Game Pass

Els jugadors haurien de tenir en compte que Hitman: World of Assassination deixarà la biblioteca del Game Pass el 31 de gener, així que és l’última oportunitat de jugar-lo o comprar-lo amb descompte.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.