Nintendo PlayStation Xbox

Witch Rise s’estrenarà el 19 de gener

Ratalaika Games i lightUP anuncien el llançament de Witch Rise. El joc està previst que es llanci el 19 de gener per a PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S i Nintendo Switch. Witch Rise és un joc d’acció en primera persona que combina l’encant dels videojocs retro amb mecàniques de joc modernes.

Amb un escenari en un regne màgic, els jugadors agafaran el paper d’una jove prodigi en l’art de la màgia. La seva ràpida adquisició d’habilitats provoca l’enveja d’una vella bruixa corrompuda, la qual llança una maledicció que transforma la protagonista en un porc. Els jugadors hauran de navegar a través de quatre biomes diferents, cadascun amb reptes, enemics i una lluita contra un cap únic, per trobar quatre bastons màgics i desfer l’encanteri.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content