Nintendo PlayStation Xbox

Witch Rise s’estrenarà el 19 de gener

Witch Rise s’estrenarà el 19 de gener

Ratalaika Games i lightUP anuncien el llançament de Witch Rise. El joc està previst que es llanci el 19 de gener per a PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S i Nintendo Switch. Witch Rise és un joc d’acció en primera persona que combina l’encant dels videojocs retro amb mecàniques de joc modernes.

Amb un escenari en un regne màgic, els jugadors agafaran el paper d’una jove prodigi en l’art de la màgia. La seva ràpida adquisició d’habilitats provoca l’enveja d’una vella bruixa corrompuda, la qual llança una maledicció que transforma la protagonista en un porc. Els jugadors hauran de navegar a través de quatre biomes diferents, cadascun amb reptes, enemics i una lluita contra un cap únic, per trobar quatre bastons màgics i desfer l’encanteri.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.