Ordinador PlayStation

2B de NieR: Automata s’uneix a Granblue Fantasy Versus: Rising

El popular joc de lluita Granblue Fantasy Versus: Rising (GBVSR) dona la benvinguda a 2B, de l’aclamat RPG d’acció NieR: Automata. L’actualització 1.21, llançada el 20 de febrer, introdueix 2B com a personatge jugable, juntament amb un seguit de contingut addicional i millores.

Els jugadors ara poden adquirir el Conjunt de Personatge Addicional per a 2B per un preu de 7,99 euros, que inclou el personatge, un avatar prèmium, una insígnia, i diverses postures i expressions per al Figure Studio. Els usuaris de PlayStation 5 i PlayStation 4 també rebran un vestit YoRHa per al joc original de Granblue Fantasy per a mòbils.

L’actualització també incorpora un indicador de xarxa per a partides en línia i afegeix Oceania com a servidor seleccionable, entre altres funcions i correccions de errors. Tots els detalls es poden trobar a les notes de l’actualització al lloc web oficial de GBVSR.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content