Ordinador PlayStation Xbox

La nova actualització de Baldur’s Gate 3 porta romanç i millores

Larian Studios ha llançat l’actualització 6 per a Baldur’s Gate 3, impregnant el joc amb un alè d’amor i una sèrie de millores. L’actualització, disponible des del 16 de febrer, introdueix noves animacions de petons aleatòries per a cada relació romàntica del joc, afegint personalitat a les interaccions entre personatges.

Les escenes del camp també han rebut atenció, amb noves animacions que mostren personatges participant en diverses activitats en lloc de simplement estar drets. Aquesta addició porta una atmosfera més vibrant i realista als punts de descans del joc.

Per als qui busquen un repte, el “Mode Honor” ara inclou noves “Accions Llegendàries” per posar a prova les habilitats dels jugadors. El “Mode Personalitzat” també s’ha fet més accessible, permetent als jugadors establir-lo des de qualsevol nivell de dificultat.

Les millores en la qualitat de vida són una part significativa de l’actualització 6, amb canvis basats en els comentaris de la comunitat. Ara els jugadors poden deixar un membre del seu equip al camp mentre canvien de personatge, i el joc prioritzarà el personatge principal com a parlant durant els diàlegs que se salten automàticament.

Tots els canvis, en anglès, a la web oficial.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content