Núvol Ordinador Xbox

Xbox anuncia els pròxims jocs de Game Pass

A partir d’avui, els subscriptors de Game Pass poden endinsar-se en els misteris de l’espai amb Return to Grace, una aventura narrativa ambientada en un univers de ciència-ficció retro dels anys 60. Per aquells que busquin un viatge més fantàstic, Tales of Arise ofereix un món ric on dos herois de diferents orígens s’uneixen per forjar un nou destí.

El joc familiar Bluey: The Videogame està previst que es llanci el 22 de febrer, convidant els jugadors a experimentar l’encant de l’estimada sèrie a través d’aventures interactives i minijocs. Maneater torna a la biblioteca de Game Pass el 27 de febrer, desafiant els jugadors a sobreviure com a tauró en un món hostil.

Els entusiastes de l’esport poden esperar l’arribada de Madden NFL 24 al núvol a través d’EA Play el 27 de febrer, amb una bonificació addicional d’Ultimate Team Supercharge Pack disponible fins al 8 de març. Indivisible torna el 28 de febrer, oferint una barreja d’exploració, narrativa i jugabilitat intrincada.

Per aquells amb passió per la construcció i l’exploració, Space Engineers arriba el 29 de febrer, oferint una àmplia experiència de sandbox a l’espai i en planetes. Finalment, Warhammer 40,000: Boltgun està previst que es llanci el 5 de març, combinant l’univers de Warhammer amb l’acció trepidant dels jocs de trets dels anys 90.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content