PlayStation

As Dusk Falls arribarà a PlayStation 5 amb funcions exclusives

As Dusk Falls arribarà a PlayStation 5 amb funcions exclusives

INTERIOR/NIGHT ha anunciat el llançament de As Dusk Falls per a les consoles PlayStation, previst per al 7 de març. El drama interactiu, que ja ha rebut elogis amb un premi als The Game Awards 2022, introdueix funcions exclusives de PS5 dissenyades per aprofundir la immersió del jugador.

La versió de PS5 inclourà una nova retroalimentació hàptica per fer ressò de cada decisió presa dins del joc, i controls touchpad per a una experiència de joc intuïtiva. As Dusk Falls presenta un viatge narratiu que es pot gaudir en solitari o amb fins a 8 jugadors en partides locals, en línia o en una combinació de totes dues, utilitzant tant un control com dispositius mòbils a través d’una app.

A més, el joc inclourà una opció d’accessibilitat de descripció d’àudio per ajudar als jugadors amb baixa visió. Mentre el joc ja està disponible a PC i consoles Xbox Series, els usuaris de PlayStation poden esperar una edició física prèmium aquesta primavera, amb reserves ja disponibles a serenityforge.com.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.