Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Zamasu i Goku Black arriben a Dragon Ball: The Breakers

Zamasu i Goku Black arriben a Dragon Ball: The Breakers

La darrera actualització de Dragon Ball: The Breakers, la Temporada 5, ja està disponible, portant una gran quantitat de contingut nou al joc. Aquesta temporada introdueix Zamasu i Goku Black, que s’uniran contra els supervivents.

Els jugadors hauran d’enfrontar-se al “Pla Zero Mortals” del duo, amb una jugabilitat que evoluciona a través de diverses etapes. Inicialment, Zamasu entra en escena, seguit de Goku Black, que es converteix en un aliat controlat per la IA al Nivell 2. L’amenaça augmenta quan Goku Black arriba a la seva forma Super Saiyan Rosé al Nivell 3, i la parella es fusiona en un adversari encara més poderós al Nivell 4.

Els supervivents no es queden sense nous trucs, però. Les noves aparences desbloquegen habilitats especials, proporcionant estratègies ofensives i defensives noves. A més, l’habilitat “Super Transphere” atorga als supervivents el poder de transformar-se en personatges icònics com Trunks i Vegito per lluitar.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.