Núvol Ordinador

La demo de Bulwark: Falconeer Chronicles ja és jugable a Utomik

La demo de Bulwark: Falconeer Chronicles ja és jugable a Utomik

La plataforma de jocs Utomik, ha ampliat la seva extensa biblioteca amb l’addició d’una demo jugable de Bulwark: Falconeer Chronicles. Els subscriptors del servei ja poden provar una petita mostra d’aquest joc abans del seu llançament previst per al 26 de març.

A Bulwark: Falconeer Chronicles, els jugadors són transportats al devastat món oceànic de Great Ursee, on se’ls encarrega de reconstruir la civilització enmig dels vestigis deixats per un conflicte. El joc promet llegendes, paisatges impressionants i la llibertat de construir ciutats en expansió, participar en el comerç i formar aliances estratègiques.

Desenvolupat per Tomas Sala, el creador independent neerlandès darrere del nominat als premis BAFTA The Falconeer, aquesta seqüela està destinada a ampliar el llegat del seu predecessor amb una característica de construcció lliure i un món expansiu.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.