Núvol Ordinador

Utomik amplia la seva biblioteca de jocs per al dia de Sant Valentí

Aquest Dia de Sant Valentí, Utomik abraça l’esperit de l’amor i dels videojocs amb una selecció diversa de títols per a tota mena de jugadors. Prefereixis una aventura romàntica o l’emoció de l’horror i l’acció, la darrera actualització d’Utomik té alguna cosa per a tothom.

Per als qui busquen jocs amb temàtica d’amor, la plataforma ha introduït Regency Solitaire, When The Past Was Around, Haven i Degrees of Separation al seu servei en núvol. Aquests jocs van des de narracions romàntiques fins a exploracions cooperatives, oferint una varietat d’experiències tant per a parelles com per a jugadors individuals.

D’altra banda, Utomik no ha oblidat aquells que prefereixen l’adrenalina a l’afecte. Noves incorporacions com Red Faction: Armageddon i Rage in Peace satisfan els jugadors amb gust per l’acció i el suspens, mentre que Simulacra i BackSlash prometen aventures interactives.

Amb més de 1400 jocs a la seva biblioteca i un model de subscripció que comença en els 4,99 euros al mes, Utomik continua oferint experiències de joc accessibles. El servei està disponible a PC, amb una selecció de 300 jocs també jugables a les Smart TV i als dispositius Android a través del núvol.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content