Ordinador

Dead Island 2 arriba a Steam el 22 d’abril i regala un joc per celebrar-ho

Després d’un llarg període d’exclusivitat a l’Epic Games Store, Dead Island 2, el popular RPG d’acció en primera persona, arribarà a Steam el 22 d’abril. Aquesta data coincideix amb el primer aniversari del llançament del joc.

Dead Island 2, desenvolupat per Dambuster Studios i publicat per Deep Silver, es va convertir en un dels títols més sorprenents del 2023. El joc ofereix una experiència visceral i sagnant en primera persona, amb una gran varietat d’armes i opcions tàctiques per combatre l’horda de zombis.

Per celebrar aquesta ocasió, Deep Silver ha anunciat que els usuaris de Steam podran descarregar gratuïtament Dead Island: Riptide Definitive Edition. Aquesta oferta estarà disponible només durant 48 hores, fins al dijous 15 de febrer a les 15:00. Dead Island: Riptide és una seqüela directa del joc original de 2011, que té lloc a l’illa tropical de Banoi.

A més, hi haurà un descompte del 75% per a Dead Island Retro Revenge i un descompte del 86% en el paquet que inclou el Dead Island original, Retro Revenge i també Dead Island Riptide, per només 6,35 euros.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content