Ordinador

Dead Island 2 arriba a Steam el 22 d’abril i regala un joc per celebrar-ho

Després d’un llarg període d’exclusivitat a l’Epic Games Store, Dead Island 2, el popular RPG d’acció en primera persona, arribarà a Steam el 22 d’abril. Aquesta data coincideix amb el primer aniversari del llançament del joc.

Dead Island 2, desenvolupat per Dambuster Studios i publicat per Deep Silver, es va convertir en un dels títols més sorprenents del 2023. El joc ofereix una experiència visceral i sagnant en primera persona, amb una gran varietat d’armes i opcions tàctiques per combatre l’horda de zombis.

Per celebrar aquesta ocasió, Deep Silver ha anunciat que els usuaris de Steam podran descarregar gratuïtament Dead Island: Riptide Definitive Edition. Aquesta oferta estarà disponible només durant 48 hores, fins al dijous 15 de febrer a les 15:00. Dead Island: Riptide és una seqüela directa del joc original de 2011, que té lloc a l’illa tropical de Banoi.

A més, hi haurà un descompte del 75% per a Dead Island Retro Revenge i un descompte del 86% en el paquet que inclou el Dead Island original, Retro Revenge i també Dead Island Riptide, per només 6,35 euros.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.