Ordinador

Deep Rock Galactic: Survivor arriba en accés anticipat de Steam

Deep Rock Galactic: Survivor arriba en accés anticipat de Steam

Deep Rock Galactic: Survivor ja està disponible en accés anticipat de Steam. Desenvolupat per Funday Games i publicat per Ghost Ship Publishing, aquest nou spin-off similar a un joc de supervivència de la popular sèrie Deep Rock Galactic introdueix missions individuals on els jugadors poden buscar tresors i millores mentre lluiten contra criatures mortals.

El joc promet una nova visió de la mecànica establerta de l’original, oferint nous reptes, esdeveniments i modes per mantenir els jugadors compromesos. Amb un enfocament en el joc individual, Deep Rock Galactic: Survivor permet diferents estratègies i opcions de construcció, encoratjant els jugadors a experimentar amb diversos objectes i habilitats.

Disponible per 9,99 euros, s’espera que el joc evolucioni amb el feedback de la comunitat al llarg del seu període d’accés anticipat. Els jugadors poden unir-se a la conversa a Discord o visitar el lloc web oficial de Funday Games per a més informació. Els desenvolupadors expressen la seva emoció per veure la resposta de la comunitat i les experiències de joc úniques que compartiran.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.