Ordinador

Deep Rock Galactic: Survivor arriba en accés anticipat de Steam

Deep Rock Galactic: Survivor ja està disponible en accés anticipat de Steam. Desenvolupat per Funday Games i publicat per Ghost Ship Publishing, aquest nou spin-off similar a un joc de supervivència de la popular sèrie Deep Rock Galactic introdueix missions individuals on els jugadors poden buscar tresors i millores mentre lluiten contra criatures mortals.

El joc promet una nova visió de la mecànica establerta de l’original, oferint nous reptes, esdeveniments i modes per mantenir els jugadors compromesos. Amb un enfocament en el joc individual, Deep Rock Galactic: Survivor permet diferents estratègies i opcions de construcció, encoratjant els jugadors a experimentar amb diversos objectes i habilitats.

Disponible per 9,99 euros, s’espera que el joc evolucioni amb el feedback de la comunitat al llarg del seu període d’accés anticipat. Els jugadors poden unir-se a la conversa a Discord o visitar el lloc web oficial de Funday Games per a més informació. Els desenvolupadors expressen la seva emoció per veure la resposta de la comunitat i les experiències de joc úniques que compartiran.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content