Ordinador

Dicefolk arriba a Steam amb daus i monstres

Dicefolk arriba a Steam amb daus i monstres

Good Shepherd Entertainment, en col·laboració amb LEAP Game Studios i Tiny Ghoul, ha anunciat el llançament de Dicefolk, un nou joc roguelike tàctic que combina el combat basat en daus amb elements de captura de monstres. El joc ja està disponible a Steam per 14,79 €.

A Dicefolk, els jugadors participaran en batalles estratègiques on podran controlar no només les seves pròpies accions sinó també influir en els moviments dels seus enemics. Aquesta mecànica única afegeix un nivell més profund d’estratègia a cada enfrontament, ja que l’elecció de les cares dels daus determinarà les habilitats disponibles tant per als Quimeres del jugador com pels seus adversaris.

Els jugadors emprendran un viatge com a Invocadors de Quimeres, amb l’oportunitat de trobar i reclutar més de 100 criatures i objectes diferents. La narrativa del joc se centra en Alea, una jove heroïna dels Dicefolk que descobreix el seu poder per fer amistat amb les Quimeres i l’utilitza per desafiar Salem, un bruixot que amenaça la supervivència de la humanitat.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.