Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Pecaminosa: A Deadly Hand arriba amb estil noir i nou contingut

Avui es marca el llançament de Pecaminosa: A Deadly Hand, l’últim RPG d’acció de Cereal Games, ara disponible a Steam, Nintendo Switch, PlayStation i Xbox. Publicat per 2Awesome Studio, aquesta edició definitiva no només porta el joc original a un públic més ampli, sinó que també inclou “La Soirée”, un epíleg que tanca la història principal.

El joc s’ha millorat amb millores de qualitat de vida i correccions de errors per oferir una experiència de joc més fluida. Les actualitzacions destacades inclouen una funció d’autoguardat abans de les lluites contra els caps, mecàniques de punteria refinades per al gamepad, assistència de punteria, una opció per alternar la punteria i moviments i minimapa optimitzats. Els menús també s’han renovat per a una navegació més fàcil.

Pecaminosa: A Deadly Hand té un preu de 9,99 euros, amb un descompte del 20% per temps limitat a Steam, Xbox i Nintendo Switch. Els jugadors que hagin comprat prèviament el joc original a Steam o Switch rebran l’actualització de forma gratuïta.

El joc segueix John Souza, un antic detectiu assetjat per una figura fantasmagòrica que li encarrega una missió de redempció. El joc promet submergir els jugadors en un món fosc i criminal ple de decisions difícils, tot ambientat en un ambient noir impregnat de jazz.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content