Nintendo Sector

Nintendo denuncia als creadors de l’emulador Yuzu

En un moviment significatiu, Nintendo ha interposat una demanda contra els desenvolupadors de l’emulador Yuzu, una eina que permet als usuaris jugar a jocs de Nintendo Switch a PC i plataformes com la Steam Deck. La demanda té com a objectiu posar fi a l’emulador i reclamar una compensació que Nintendo assegura que han provocat la pèrdua de vendes potencials de jocs.

L’acció legal posa de manifest la postura de l’empresa davant la infracció dels drets d’autor i la distribució no autoritzada dels seus jocs. Tot i que sovint s’aplaudeixen els emuladors pel seu paper en la preservació dels jocs i la capacitat de jugar a jocs en diferents maquinari, la demanda de Nintendo posa en relleu el debat en curs sobre la legalitat d’aquest tipus de programari, especialment quan s’utilitza per jugar a jocs piratejats.

Segons Nintendo, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom es va arribar a descarregar vora 1.000.000 de vegades abans de la seva estrena. Argumenta que la gent va fer servir Yuzu per jugar còpies piratejades del joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

  1. Yuzu accedeix a pagar 2,4 milions de dòlars a Nintendo - Nou Joc

    27/02/2024

    […] com vam publicar la setmana passada, Nintendo va denunciar als desenvolupadors de Yuzu, un dels emuladors més populars de Nintendo Switch. La denúncia argumentava que Yuzu utilitzava […]

Els comentaris estan tancats.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Skip to content