Ordinador PlayStation Xbox

Ed mostra els seus poders a Street Fighter 6

Els fans de Street Fighter 6 tenen un nou rival amb qui enfrontar-se, ja que Ed, el formidable púgil impulsat per la psicoenergia, fa el seu debut com el 21r personatge jugable en la darrera entrega de la franquícia. Disponible ara a través de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S i PC via Steam, Ed porta el seu estil de combat únic, oferint als jugadors una gamma de possibilitats de lluita.

Els jugadors ara poden participar en batalles amb Ed a través dels tres modes de joc distintius: Fighting Ground, on els combatents poden provar les seves habilitats contra el nou personatge; World Tour, on Ed es converteix en l’última incorporació a la llista de Mestres amb qui els jugadors poden vincular-se; i Battle Hub, que permet als jugadors incorporar els moviments característics d’Ed a l’arsenal del seu avatar.

Acompanyant l’arribada d’Ed hi ha diversos ajustos a l’equilibri de la batalla, amb una actualització important prevista per més endavant aquest any. Entre el nou contingut i les actualitzacions que acompanyen el llançament d’Ed es troben les “Missions Mestres” d’Ed al mode World Tour, la integració de la història d’Ed al mode Arcade en Fighting Ground, i nous afegits a la botiga del joc, incloent-hi l’Equipament 2 d’Ed i variacions de color addicionals.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.