Ordinador PlayStation Xbox

Ed mostra els seus poders a Street Fighter 6

Els fans de Street Fighter 6 tenen un nou rival amb qui enfrontar-se, ja que Ed, el formidable púgil impulsat per la psicoenergia, fa el seu debut com el 21r personatge jugable en la darrera entrega de la franquícia. Disponible ara a través de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S i PC via Steam, Ed porta el seu estil de combat únic, oferint als jugadors una gamma de possibilitats de lluita.

Els jugadors ara poden participar en batalles amb Ed a través dels tres modes de joc distintius: Fighting Ground, on els combatents poden provar les seves habilitats contra el nou personatge; World Tour, on Ed es converteix en l’última incorporació a la llista de Mestres amb qui els jugadors poden vincular-se; i Battle Hub, que permet als jugadors incorporar els moviments característics d’Ed a l’arsenal del seu avatar.

Acompanyant l’arribada d’Ed hi ha diversos ajustos a l’equilibri de la batalla, amb una actualització important prevista per més endavant aquest any. Entre el nou contingut i les actualitzacions que acompanyen el llançament d’Ed es troben les “Missions Mestres” d’Ed al mode World Tour, la integració de la història d’Ed al mode Arcade en Fighting Ground, i nous afegits a la botiga del joc, incloent-hi l’Equipament 2 d’Ed i variacions de color addicionals.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content