PlayStation

El joc d’aventures de terror Ib arribarà a PlayStation 4 i 5

El reconegut joc d’aventures de terror Ib farà el seu debut a PlayStation 4 i PlayStation 5 el 14 de març. Això marca l’arribada del joc a les plataformes de Sony després del seu exitós llançament a Steam i a Nintendo Switch.

Desenvolupat per kouri, el remake d’Ib celebra el 12è aniversari del joc original amb una millora visual i nous elements de jugabilitat, assegurant que tant els nous jugadors com els fans que tornen tinguin alguna cosa a què mirar endavant. El joc, ambientat en una misteriosa galeria d’art, ha estat elogiat per la seva accessibilitat a jugadors de tots els nivells d’experiència.

El remake d’Ib conserva l’essència del joc original mentre introdueix un sistema de conversació i un mode de zoom per a una experiència més immersiva. Aquestes noves característiques complementen la mecànica d’exploració i resolució de trencaclosques del joc, així com els seus múltiples finals.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content