PlayStation

El joc d’aventures de terror Ib arribarà a PlayStation 4 i 5

El joc d’aventures de terror Ib arribarà a PlayStation 4 i 5

El reconegut joc d’aventures de terror Ib farà el seu debut a PlayStation 4 i PlayStation 5 el 14 de març. Això marca l’arribada del joc a les plataformes de Sony després del seu exitós llançament a Steam i a Nintendo Switch.

Desenvolupat per kouri, el remake d’Ib celebra el 12è aniversari del joc original amb una millora visual i nous elements de jugabilitat, assegurant que tant els nous jugadors com els fans que tornen tinguin alguna cosa a què mirar endavant. El joc, ambientat en una misteriosa galeria d’art, ha estat elogiat per la seva accessibilitat a jugadors de tots els nivells d’experiència.

El remake d’Ib conserva l’essència del joc original mentre introdueix un sistema de conversació i un mode de zoom per a una experiència més immersiva. Aquestes noves característiques complementen la mecànica d’exploració i resolució de trencaclosques del joc, així com els seus múltiples finals.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.