Jocs en català Ordinador

Jotun: Valhalla Edition disponible en català gràcies al Projecte Ce Trencada

El Projecte Ce Trencada ha publicat la traducció comunitària al català del videojoc Jotun: Valhalla Edition. Aquesta edició del joc, que originalment va ser desenvolupada per Thunder Lotus Games entre els anys 2015 i 2020, és coneguda per la seva impressionant animació feta a mà i la seva immersió en la mitologia nòrdica.

A Jotun: Valhalla Edition, els jugadors prenen el rol de Thora, una guerrera vikinga que, després de morir de manera poc honorable, busca guanyar-se el seu lloc al Valhalla impressionant als déus. El joc convida els jugadors a explorar extenses regions del purgatori nòrdic, a lluitar contra els “jotuns”, gegants elementals de la mitologia nòrdica, i a descobrir la història de Thora.

La traducció al català ha estat liderada per Ignasi Sanfeliu Rosell, que ha treballat com a cap de projecte i traductor, amb la col·laboració d’Albert Borrell i Aoife Duffy en tasques de correcció. Per aplicar aquesta traducció, els usuaris han de descarregar el fitxer comprimit, ubicar-lo al directori del joc, descomprimir-lo, sobreescriure els fitxers existents i configurar el joc per utilitzar els subtítols en anglès.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Skip to content