Jocs en català Ordinador

Jotun: Valhalla Edition disponible en català gràcies al Projecte Ce Trencada

El Projecte Ce Trencada ha publicat la traducció comunitària al català del videojoc Jotun: Valhalla Edition. Aquesta edició del joc, que originalment va ser desenvolupada per Thunder Lotus Games entre els anys 2015 i 2020, és coneguda per la seva impressionant animació feta a mà i la seva immersió en la mitologia nòrdica.

A Jotun: Valhalla Edition, els jugadors prenen el rol de Thora, una guerrera vikinga que, després de morir de manera poc honorable, busca guanyar-se el seu lloc al Valhalla impressionant als déus. El joc convida els jugadors a explorar extenses regions del purgatori nòrdic, a lluitar contra els “jotuns”, gegants elementals de la mitologia nòrdica, i a descobrir la història de Thora.

La traducció al català ha estat liderada per Ignasi Sanfeliu Rosell, que ha treballat com a cap de projecte i traductor, amb la col·laboració d’Albert Borrell i Aoife Duffy en tasques de correcció. Per aplicar aquesta traducció, els usuaris han de descarregar el fitxer comprimit, ubicar-lo al directori del joc, descomprimir-lo, sobreescriure els fitxers existents i configurar el joc per utilitzar els subtítols en anglès.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.