Ordinador PlayStation Xbox

Gigantic: Rampage Edition s’estrenarà el 9 d’abril a diverses plataformes

Gigantic: Rampage Edition s’estrenarà el 9 d’abril a diverses plataformes

Gearbox Publishing ha anunciat el retorn del estimat MOBA, Gigantic, amb el seu pròxim llançament prèmium, Gigantic: Rampage Edition. El joc està previst que es llanci el 9 d’abril de 2024 i estarà disponible a PC, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4 i Xbox One.

Gigantic: Rampage Edition promet oferir una experiència millorada del joc original amb suport de joc creuat, millores en les característiques de jugabilitat i una gran quantitat de contingut nou i millorat. El joc inclourà una jugabilitat dinàmica en equip, un estil artístic únic i una àmplia gamma de herois amb habilitats millorables.

La Rampage Edition inclourà nous mapes, herois i l’absència de microtransaccions, permetent als jugadors desbloquejar tot el contingut del joc mitjançant la progressió en el joc. Després del llançament, el joc rebrà actualitzacions gratuïtes, incloent-hi un Mode Classificatori i noves skins de herois.

Una beta tancada a Steam està prevista que comenci el 22 de febrer, oferint als jugadors un tast del nou mode de joc Rush. Els jugadors interessats poden inscriure’s per a la prova al Steam del joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.