Ordinador PlayStation Xbox

Gigantic: Rampage Edition s’estrenarà el 9 d’abril a diverses plataformes

Gearbox Publishing ha anunciat el retorn del estimat MOBA, Gigantic, amb el seu pròxim llançament prèmium, Gigantic: Rampage Edition. El joc està previst que es llanci el 9 d’abril de 2024 i estarà disponible a PC, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4 i Xbox One.

Gigantic: Rampage Edition promet oferir una experiència millorada del joc original amb suport de joc creuat, millores en les característiques de jugabilitat i una gran quantitat de contingut nou i millorat. El joc inclourà una jugabilitat dinàmica en equip, un estil artístic únic i una àmplia gamma de herois amb habilitats millorables.

La Rampage Edition inclourà nous mapes, herois i l’absència de microtransaccions, permetent als jugadors desbloquejar tot el contingut del joc mitjançant la progressió en el joc. Després del llançament, el joc rebrà actualitzacions gratuïtes, incloent-hi un Mode Classificatori i noves skins de herois.

Una beta tancada a Steam està prevista que comenci el 22 de febrer, oferint als jugadors un tast del nou mode de joc Rush. Els jugadors interessats poden inscriure’s per a la prova al Steam del joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content