Nintendo Ordinador PlayStation

Monster Hunter Stories arribarà a Nintendo Switch, PS4 i Steam aquest estiu

Monster Hunter Stories arribarà a Nintendo Switch, PS4 i Steam aquest estiu

Capcom ha anunciat l’arribada de Monster Hunter Stories a la Nintendo Switch, la PlayStation 4 i el PC a través de Steam durant l’últim Nintendo Direct: Partner Showcase. El joc, una aventura de rol per torns, està previst que es llanci aquest estiu, convidant els jugadors a un món vibrant on poden esdevenir Riders.

Aquest llançament promet una sèrie de noves característiques i millores, incloent gràfics refinats amb una millora en la modelització, textures i il·luminació per a pantalles d’alta definició. El joc, originalment llançat a la Nintendo 3DS, ara oferirà una experiència totalment amb veu tant en japonès com en anglès.

Un nou mode Museu permetrà als jugadors explorar la música de fons del joc i els esbossos dels desenvolupadors, oferint una immersió més profunda en l’univers del joc. A més, el joc inclourà actualitzacions de títol prèviament exclusives al Japó.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.