Nintendo Ordinador PlayStation

Monster Hunter Stories arribarà a Nintendo Switch, PS4 i Steam aquest estiu

Capcom ha anunciat l’arribada de Monster Hunter Stories a la Nintendo Switch, la PlayStation 4 i el PC a través de Steam durant l’últim Nintendo Direct: Partner Showcase. El joc, una aventura de rol per torns, està previst que es llanci aquest estiu, convidant els jugadors a un món vibrant on poden esdevenir Riders.

Aquest llançament promet una sèrie de noves característiques i millores, incloent gràfics refinats amb una millora en la modelització, textures i il·luminació per a pantalles d’alta definició. El joc, originalment llançat a la Nintendo 3DS, ara oferirà una experiència totalment amb veu tant en japonès com en anglès.

Un nou mode Museu permetrà als jugadors explorar la música de fons del joc i els esbossos dels desenvolupadors, oferint una immersió més profunda en l’univers del joc. A més, el joc inclourà actualitzacions de títol prèviament exclusives al Japó.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content