Ordinador

Temtem: Swarm anunciat de manera oficial per a PC

Crema i GGTech Studios han anunciat una nova incorporació a l’univers de Temtem amb el llançament de Temtem: Swarm. Aquest nou joc promet barrejar el combat estratègic del Temtem original amb l’acció intensa dels jocs de supervivència, oferint un repte tant per als fans com per als nous jugadors.

A Temtem: Swarm, els jugadors poden unir-se amb altres dos en una experiència cooperativa en línia dissenyada per posar a prova les seves habilitats de supervivència. El joc anima els jugadors a estratègia i combinar enginys i habilitats per crear sinergies i desencadenar habilitats definitives en moments crítics.

Els jugadors tindran l’oportunitat d’evolucionar els seus Tems, millorant les seves habilitats i fortalesa a mesura que avancen en el joc. Una àmplia gamma de Temtem es poden capturar i col·leccionar, cadascun aportant habilitats úniques a l’equip del jugador.

El joc introdueix un “Mode Fantasma”, que permet als jugadors continuar donant suport al seu equip com a ajudants fins i tot després de la derrota, assegurant que la batalla pugui continuar.

Temtem: Swarm està previst per al llançament a Steam per a PC i SteamDeck, amb futurs llançaments de consola planificats.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content