Ordinador

Temtem: Swarm anunciat de manera oficial per a PC

Temtem: Swarm anunciat de manera oficial per a PC

Crema i GGTech Studios han anunciat una nova incorporació a l’univers de Temtem amb el llançament de Temtem: Swarm. Aquest nou joc promet barrejar el combat estratègic del Temtem original amb l’acció intensa dels jocs de supervivència, oferint un repte tant per als fans com per als nous jugadors.

A Temtem: Swarm, els jugadors poden unir-se amb altres dos en una experiència cooperativa en línia dissenyada per posar a prova les seves habilitats de supervivència. El joc anima els jugadors a estratègia i combinar enginys i habilitats per crear sinergies i desencadenar habilitats definitives en moments crítics.

Els jugadors tindran l’oportunitat d’evolucionar els seus Tems, millorant les seves habilitats i fortalesa a mesura que avancen en el joc. Una àmplia gamma de Temtem es poden capturar i col·leccionar, cadascun aportant habilitats úniques a l’equip del jugador.

El joc introdueix un “Mode Fantasma”, que permet als jugadors continuar donant suport al seu equip com a ajudants fins i tot després de la derrota, assegurant que la batalla pugui continuar.

Temtem: Swarm està previst per al llançament a Steam per a PC i SteamDeck, amb futurs llançaments de consola planificats.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.