PlayStation Sector

PlayStation anuncia l’acomiadament de 900 treballadors

Tal com s’ha comunicat mitjançant una publicació, Sony Interactive Entertainment (responsables de PlayStation) ha anunciat plans per reduir la seva plantilla global en aproximadament un 8%, el que equival al voltant de 900 treballadors. Aquesta decisió afecta diversos departaments i estudis arreu del món.

Jim Ryan, president i director general de SIE, ha comunicat la notícia, posant èmfasi en el panorama econòmic i de les dinàmiques en evolució del desenvolupament de jocs, la distribució i els processos de llançament. La reestructuració té com a objectiu assegurar la sostenibilitat a llarg termini de l’empresa.

Els empleats dels Estats Units afectats per aquesta decisió seran notificats immediatament, mentre que al Regne Unit, els canvis proposats passaran per un període de consulta col·lectiva abans de prendre les decisions finals. Això inclou el tancament de London Studio, reduccions a l’estudi Firesprite i altres funcions de SIE al Regne Unit.

Al Japó, SIE implementarà un programa de suport per a la pròxima carrera professional, amb detalls que es comunicaran per separat. Els empleats d’altres països participaran en discussions sobre el curs d’acció recomanat.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

  1. EA anuncia una reducció de plantilla global - Nou Joc

    27/02/2024

    […] En els últims dies, per desgràcia, també hem conegut notícies sobre acomiadaments a Xbox i PlayStation. […]

Els comentaris estan tancats.