Ressenyes

Ressenya – Wo Long: Fallen Dinasty Complete Edition

L’experiència completa de Wo Long

Amb l’arribada de la “Complete Edition” de Wo Long: Fallen Dynasty, els jugadors tenen l’oportunitat de submergir-se en una experiència encara més rica. Aquesta edició definitiva del joc inclou totes les expansions llançades, oferint una aventura completa que afegeix noves capes de profunditat a la jugabilitat i a la narrativa. Des de la seva estrena inicial, Wo Long ha captivat als aficionats amb la seva interpretació dels combats “soulslike”, i ara, amb tot el contingut addicional disponible, els jugadors poden esperar encara més desafiaments, personatges, armes i criatures mítiques per descobrir.

Desenvolupat per Team Ninja, conegut per la seva expertesa en crear combats intensos com els vistos a Nioh, aquest joc ens transporta a un període de la història xinesa, on la màgia i la mitologia s’entrellacen amb la realitat per crear un món ric i ple de llegendes. Els jugadors assumeixen el paper d’un heroi (o heroïna) sense nom que es troba enmig del caos de la caiguda de la dinastia Han, lluitant tant contra rebels humans com contra criatures sobrenaturals inspirades en el folklore xinès.

Un dels millors sistemes de combat

El sistema de combat és on Wo Long realment destaca. És exigent i requereix que els jugadors aprenguin els patrons dels enemics, però també és extremadament recompensant. Inspirat en títols com Sekiro: Shadows Die Twice, el joc posa un fort èmfasi en els “parrys” i la desestabilització dels enemics. Això crea una experiència de combat tàctica on cal dominar la sincronització i l’estratègia per derrotar els adversaris més forts.

El joc introdueix el concepte de “Morale Rank”, que afegeix una capa addicional d’estratègia als enfrontaments, incentivant als jugadors a prendre riscos per augmentar el seu rang i obtenir millors recompenses. A més, el sistema de “Spiritual Arts” permet als jugadors personalitzar les seves habilitats màgiques, oferint una varietat de maneres per afrontar els reptes que es presenten.

A més del combat, Wo Long també incentiva a l’exploració. Els nivells estan dissenyats amb verticalitat i secrets amagats, motivant els jugadors a explorar cada racó per trobar recompenses i enfrontar-se a reptes addicionals. Els jugadors poden equipar-se amb una gran varietat d’armes i armadures, i millorar-les utilitzant materials recollits durant la seva aventura. Això afegix una capa personalització al joc, permetent als jugadors adaptar el seu estil de joc a les seves preferències.

Una aventura amb acompanyants

Un altre aspecte destacat de Wo Long és la inclusió d’acompanyants controlats per l’ordinador, així com opcions de cooperació. Aquests ajudants poden proporcionar assistència en les batalles i fer que l’experiència sigui més accessible per als jugadors menys experimentats en el gènere. Tot i això, la intel·ligència dels acompanyants pot, ocasionalment, presentar problemes tècnics. Com per exemple, que es quedin atrapats en llocs concrets de l’escenari, o no acatin ordres.

Tot i que el joc pot ser semblar complicat de primeres, sobretot per als novells en el gènere, Wo Long és just en el seu desafiament. Els punts de control estan ben distribuïts, i el joc anima als jugadors a explorar i experimentar amb diferents estratègies. A més, el mode cooperatiu afegeix una dimensió social al joc, permetent als jugadors unir forces i compartir estratègies per superar els obstacles més difícils.

Explorant un món en decadència

Quant a la presentació de Wo Long: Fallen Dynasty, el joc ofereix un apartat visual impressionant amb detalls i entorns intricats. Els dissenys dels personatges i els entorns són detallats, capturant l’essència d’un antic regne xinès embolicat en flames i desesperació. Els gràfics són vibrants, amb efectes especials durant les batalles i els moments d’acció.

Pel que fa al rendiment, Wo Long presenta un bon funcionament general. Tot i això, alguns jugadors s’han trobat problemes de rendiment, sobretot a la versió d’ordinador. A més, tal com s’ha comentat, la ‘IA dels personatges no jugables pot ser qüestionable en certes ocasions. Aquestes irregularitats poden ser lleus i no afectar greument l’experiència de joc, però alguns jugadors poden trobar-les molestes.

Quant a l’àudio, Wo Long ofereix una banda sonora que complementa perfectament l’ambientació del joc. Les melodies asiàtiques i els temes èpics proporcionen un fons atmosfèric mentre els jugadors exploren els diversos entorns i enfronten els desafiaments del joc. Els efectes de so són igualment satisfactoris, amb sons impactants durant les batalles i detalls d’ambient que ajuden a crear una experiència immersiva.

Conclusions

En resum, Wo Long: Fallen Dynasty és una proposta sòlida i emocionant per als amants dels videojocs d’acció i aventura. Amb un combat profund i estratègic, una ambientació rica i una història més que suficient, és un títol que, tot i els seus moments de frustració, ofereix una sensació d’èxit que pocs jocs poden igualar. Recomanat per a aquells que busquen un desafiament en un món antic ple d’exploració i aventura.

Wo Long: Fallen Dinasty Complete Edition

Wo Long: Fallen Dynasty Complete Edition ofereix una experiència d’acció i aventura completa. Amb un sistema de combat profund, personalització de habilitats i una exploració rica en secrets, és una opció emocionant per a aquells que busquen un desafiament en un món ric en història.

Nou Joc

Jugabilitat
Presentació
Entreteniment
Valor

Resum

Wo Long: Fallen Dynasty Complete Edition ofereix una experiència d’acció i aventura completa. Amb un sistema de combat profund, personalització de habilitats i una exploració rica en secrets, és una opció emocionant per a aquells que busquen un desafiament en un món ric en història.

4.1

Còpia del joc proporcionada per Koei Tecmo.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Nou Joc

About Author

També et pot interessar

Ressenya – TAPE: Unveil the Memories
Ressenyes

Ressenya – TAPE: Unveil the Memories

Ressenya de TAPE: Unveil the Memories, un joc d'aventures amb elements de puzle, amb molt de misteri i una ambientació
Ressenya – Cannon Dancer – Osman
Ressenyes

Ressenya – Cannon Dancer – Osman

Ressenya de Cannon Dancer – Osman, el mític joc de recreatives de Mitchell Corporation, que ha rebut una reedició per